Blogs

10 tips voor het schrijven van een radiospot

Radioreclame bestaat al meer dan 100 jaar en is de dag van vandaag nog steeds een zéér interessante manier om een boodschap over te brengen. De voordelen van radioreclame zijn onder meer de aantrekkelijke kostprijs en de eenvoud van het medium. Daarnaast spreekt een goed gemaakte radiospot tot de verbeelding van de luisteraar. En radioluisteren kan altijd en overal: thuis, op het werk, in de wagen, tijdens het sporten, ... En wegzappen bij reclame zoals op tv wordt weinig gedaan op de radio. 

Download gratis audiobestanden voor je telefooncentrale of antwoordapparaat

Een goede telefonische verwelkoming is cruciaal. Of het nu gaat om een verwelkoming of doorverwijzing op je telefooncentrale of een boodschap op je antwoordapparaat, een professionele stem is een verrijking voor je imago.

Een gepersonaliseerde verwelkoming op maat van je bedrijf of organisatie is mooi meegenomen, en daar zorgen wij graag voor. Maar heel wat boodschappen zijn universeel en kunnen gebruikt worden voor verschillende bedijven en organisaties. Of zelfs voor je persoonlijke antwoordapparaat.

Abonneren op RSS-blogs
Beluister enkele voorbeelden